נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לצפות את העוף בקורנפלור ולאחר מכן לטבול בביצה ולטגן עד הזהבה קלה, להניח על נייר סופג. במחבת גדולה או ווק להקפיץ את השום והגי'נג'ר כדקה, להוסיף את הירקות וגרדת הלימון מלבד הנבטים הבצל הירוק והאננס להקפיץ עד שנהיה חצי מוכן להוסיף רטבים (1/3 כוס סויה רגילה, 1/4 כוס סויה מתוקה, 1/4 כוס רוטב שזיפים, 1/2 מכמות הרוטב של הלפתן אננס  ו-4 כפות צי'לי מתוק ומיץ הלימון להקפיץ כדקה, להכניס את העוף ולערבב, ולהוסיף את האננס, הבצל ירוק והנבטים הקורנפלור מהול במיםלערבב ולבשל עוד כשלוש דקות ולהגיש על מצע של אורז לבן.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe702.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון