בווק עם שמן חם להקפיץ את חזה העוף עד שמשנה צבעו ללבן ולהעביר לכלי נפרד, באותו שמן שבווק (אם יש צורך מוסיפים מעט שמן) להקפיץ את הג׳ינג׳ר והשום במשך חצי דקה ולהוסיף את הפלפל האדום והחריף והבצל ולהקפיץ כ-3 דקות. להוסיף את פטריות השמפיניון והשיטאקי והבמבושט ולהקפיץ עוד כ-3 דקות, לאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים מלבד הנבטים, לערבב ולהמשיך להקפיץ עוד שתי דקות, להוסיף את הנבטים לערבב ולכבות את האש, להגיש בתוספת נודלס או אורז לבן