חבילת עלי סיגר........או עלי בצק מוכרים בכול חנות וסופר600 גרם בשר טחוןמעט שמן6-7 שיני שום כתושות1 כפית פפריקה חריפה1 כף כמוןמלח ופלפל שחור1 ביצה1/4 כוס מים+ 1 כף קמחשמן לטיגון עמוק
פותחים את עלי הסיגרים.מערבבים לתערובת אחידה את: הבשר,השמן,השום,הפפריקה,הכמון,המלח,הפלפל והביצה.לוקחים קצת מהתערובת ומניחים בתוך עלי הסיגרים, מגלגליםולפני הסגירה מדביקים במים ובקמח.מטגנים בשמן העמוק ומחכים עד שיקבלו צבע שחום
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported