נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פותחים את עלי הסיגרים.
מערבבים לתערובת אחידה את: הבשר,השמן,השום,הפפריקה,הכמון,המלח,הפלפל והביצה.
לוקחים קצת מהתערובת ומניחים בתוך עלי הסיגרים, מגלגלים
ולפני הסגירה מדביקים במים ובקמח.
מטגנים בשמן העמוק ומחכים עד שיקבלו צבע שחום


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe669.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון