2\1 ק'ג כבדי עוף300 ג'ר חלמונים2 בצלים גדולים פרוסים חצאי ירח4\1 כוס שמן לטיגוןמלח ופלפל לתיבול(לפי הטעם)
במחבת גדולה לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את הכבדים לטיגון של4 דקות. ולהוסיף את החלמונים לטגן עוד כשלוש דקות. לתבל ולהגיש. נהדר בתוספת פירה
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported