16 תחתיות ארטישוק600 ג'ר בשר בקר טחון50 ג'ר צנוברים1 בצל גדול קצוץ דק2 שיני שום כתוש1 ביצה2\1 זר פטרוזיליה4\1 כפית קינמון2\1 כפית כמון4\1 כפית אבקת פלפל אנגלי2\1 כפית פלפל שחור2\1 כפית כורכום1 כפית מלחלציפוי;2 כוסות קמח3 ביצים טרופותשמן לטיגוןלרוטב;4 כוסות מים1 כף אבקת מרק עוף1 כפית כורכום4\1 כפית קינמון4\1 כפית אבקת פלפל אנגלי2\1 כפית כמון1 כף פפריקה מתוקה 2\1 כפית פלפל שחור1 כפית מלח
בקערה גדולה לערבב את כל מצרכי התערובת למלא את תחתיות הארטישוק לקמח ולטבול בביצה לטגן עד הזהבה קלה לסדר את הארטישוק בסיר שטוח בקומה אחת לצקת מעל את המים ולהביא לרתיחה לאחר מכן להוסיף את כל תבליני הרוטב ובשל על אש קטנה כשעה וחצי
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported