נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה לערבב את כל מצרכי התערובת למלא את תחתיות הארטישוק לקמח ולטבול בביצה לטגן עד הזהבה קלה לסדר את הארטישוק בסיר שטוח בקומה אחת לצקת מעל את המים ולהביא לרתיחה לאחר מכן להוסיף את כל תבליני הרוטב ובשל על אש קטנה כשעה וחצי


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe610.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון