בסיר עם מים לאדות את הכרובית והברוקולי עד לרכות ולסנן .לטגן את חצאי החצילים על הצד הבשרי עד הזהבה ולרוקן את החלק הפנימי לתוך קערה ,להוסיף את הכרובית והברוקולי ובעזרת ממחה למעוך את הירקות לפירה גס להוסיף את שאר המצרכים מלבד הגבינה ולערבב היטב למלא את חצאי החצילים בתערובת ולאפות בחום של 180 מעלות כ-35 דקות בשלב הזה לפזר את הגבינה מעל החצילים ולאפות עוד כ5 דקות ולהגיש בתוספת לסלט עגבניות בצל ופלפל חריף ירוק מתובלים בשמן זית ומלח גס.
בתאבון