1 ק'ג בשר בקר טחון מצלעות (בשר שמן) או חצי כבש וחצי בקר1 בצל קצוץ דק2\1 זר פטרוזיליה2 שיני שום כתוש1 כף עמבה2\1 כפית כמון4\1 כפית קינמון1 כפית מלח2\1 כפית פלפל שחור2\1 כוס מיםלשדרוג אפשר להוסיף ;50 ג'ר צנוברים
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים לתערובת אחידה להכניס מקרר לשעתיים לאחר מכן להכין קבבים שמנמנים ולצלות או על מנגל או מחבת
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported