חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קציצות קבב

מאת: ליאורה לבקבב31/08/200923475 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק"ג בשר בקר טחון
200 גרם שומן כבש (למי שאוהב
פטרוזיליה
פלפל שחור
מלח
3 ביצים
2 בצלים בינוניים ( למי שאוהב)



אופן ההכנה:

שמים את הבשר עם ה שומן מערבבים טוב

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה עם הבצל הקצוץ ומערבבים היטב

לאחר מכן שוברים את הביצים, ערבוב נוסף ולבסוף את תהבלינים, מלח פלפל שחור

את כל העיסה הופכים לכדורים ושמים במקרר למשך 3 שעות לפחות.

לאחר מכן אפשר לשים על האש או לטגן.

מתכון קל ופשוט

 

תגיות המתכון: בשר בקר, קציצות


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת ליאורה לב

מתכונים נוספים בנושא קבב

מאת: רמיסאןקבב18/02/129847 צפיות
מקור המתכון מרומניה, נוסה הרבה פעמים ותמיד מצליח!!!מיטיטי - קבב רומני אמיתי.

מאת: מתי פרג'יקבב30/09/1025781 צפיות
חברים יקרים מי מאיתנו לא זוכר את הקבב המיוחד שרק...יודע להכין,וסוד קיסמו עובר מאב לבן.רבים מוכנים להישבע כי הקבב שלהם הכי,אבל הכי טעים בעולם.אני מכיר מסעדן שלא מוכן שאיש מעובדי המטבח יהיה בקרבתו בזמן הכנת תעורבת הקבב הסודית שלו.הקבב זוכה למעמד של מנת דגל וכרטיס הביקור של מסעדות רבות וחלקן טובות..אני מאוד אוהב את התערובת שבמפגש נכון עם האש הופכות לחגיגה מופלאה של טעם וניחוחות משכרים,קבב.במרוצת השנים נחשפתי לאין ספור יצירות קבביות ויצרתי לא מעט בעצמי.אני שמח לשתף אותכם במתכון חביב,תהנו

מאת: שף יעקב קבב20/04/1018109 צפיות
קבב בולגרי מדהים

מאת: שף יעקב קבב20/04/1037535 צפיות
קבב מזרחי המתכון הכי

מאת: שף יעקב קבב19/03/1021445 צפיות
קבב רומני מקורי בתיבול נדיב של שום

מאת: שיקבב22/07/0911127 צפיות
רוצים לקבל מחמאות ? הכינו את קבבוני הטלה . מעולה .

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported