2 דגי שמלץ הרינג או מטיאס ללא עצמות וחתוכים ל-3 ס'מלמרינדה;5 עלי דפנה 15 גרגרי פלפל אנגלי2\1 1 כוסות חומץ2\1 1 כוסות מים1 כפית סוכרלסלט; 1 בצל פרוס לחצאי ירח3 כפות מיונז
להביא לרתיחה את מצרכי המרינדה לצנן כ-15 דקות להוסיף את הדג והבצל ולהכניס למשך כ-3 שעות למקרר לסנן את הדג והבצל מהמרינדה ולהעביר לכלי להוסיף את והמיונז לערבב והגיש
לאחסן את שנותר בכלי עם מכסה נשמר כ-10 ימים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported