נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להביא לרתיחה את מצרכי המרינדה לצנן כ-15 דקות להוסיף את הדג והבצל ולהכניס למשך כ-3 שעות למקרר לסנן את הדג והבצל מהמרינדה ולהעביר לכלי להוסיף את  והמיונז לערבב והגיש

לאחסן את שנותר בכלי עם מכסה נשמר כ-10 ימים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe602.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון