2 דגי שמלץ הרינג או מטיאס ללא עצמות חתוכים ל 3 ס'מ1 בצל גדול פרוס לחצאי ירח2 גזרים חתוכים למקלות דקים (ז'וליאן)5 עלי דפנה15 גרגרי פלפל אנגלי4\1 כפית סוכר2\1 1 כוסות חומץ רגיל 5%2\1 1 כוסות מים
להכניס את החומץ מים עלי דפנה פלפל אנגלי והסוכר לסיר, להביא לרתיחה ולצנן כ-15 דקות בכלי עם מיכסה לסדר את פרוסות הדג ומעל את הבצל והגזר לצקת את המרינדה ולהכניס למקרר לשעתיים
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported