1 דג קרפיון פרוס לפרוסות של כ-2 ס"מ צלוי בפעולת גריל בתנוראו במחבת פסים עד מוכנות וחריכה נאה במקור צולים על גריל פחמיםלמרינדה:2\1 1 כוסות חומץ 5%2\1 1 כוסות מים 1 כף מלח8 שיני שום כתוש4 עלי דפנה1 פלפל חריף ירוק או יותר לפי האהבה לחריף
בסיר להביא לרתיחה את כל מרכיבי המרינדה מלבד השום. לכבות את האש ולצנן מעט. להוסיף את השום ולערבב ולהעביר את הדגים לכלי הגשה ולצקת את הרוטב מעל למתין כ-10 דקות ולהגיש.
הכי מומלץ להגיש קר ביום למחרת
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported