1 או יותר דגים טריים מנוקים ומחורצים בשני צידי הדג בכל כ-3 ס״מ7 שיני שום כתוש1 כף מלח1 פלפל ירוק חריף פרוס2 כוסות מים4 כפות שמן צמחי ( לא שמן זית )
לצלות את הדגים בשלמותם על גריל או פלנצ׳ה אפשר גם גריל גז בסיר קטן להרתיח את המים ולכבות את האש להוסיף את כל המצרכים מלבד השמן ולערבב היטב להעביר את הדג לכלי הגשה פיירקס ולצקת מעל את הרוטב להוסיף את השמן ולהמתין כ-5 דקות ולאכולבתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported