חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

גפילטע פיש

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

קרפיון בגודל בינוני - או שניים {תלוי מספר האורחים}ורק הבשר של הדג בקשו ממוכר הדגים לעשות
3 ביצים טריות
5 ביצים קשות
8 כוסות מים
1/2 כף פלפל לבן
5 כפות סוכר
9 בצלים
מעט שמן
2 גזרים
3/4 כוס קמח מצה



אופן ההכנה:



 לקצוץ 3 בצלים באופן גס ולטגן בשמן עד לריכוך.
 לטחון את בשר הקרפיון במעבד מזון יחד עם הביצים הקשות,הבצל המטוגן ושלושה בצלים
נוספים שלא טוגנו.
 להוסיף לעיסה את הביצים הטריות וקמח המצה.
 לערבב, לכסות ולהניח כמחצית השעה במקום קריר.
 לחתוך את הגזר לפרוסות ולהכניס לסיר עם המים בתוספת התבלינים ולהרתיח.
 להנמיך את האש ולהכניס לסיר את עיסת הגפילטע פיש כאשר היא עשויה לקציצות.
 לבשל 40 דקות לערך.

 

תגיות המתכון: דג קרפיון האמת טעים


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא קריפיון

מאת: שף יעקב קריפיון29/10/114883 צפיות
מנת דגים ניתן להחליף את הקרפיון בכל דג אחר מאוד טעים

מאת: שף יעקב קריפיון29/10/115916 צפיות
מנת דגים ניתן להחליף את הקרפיון בכל דג אחר מאוד טעים

מאת: שף יעקב קריפיון01/09/107262 צפיות
זהו מתכון קל להכנה ומאוד טעים ומוצלח מומלץ

מאת: שף יעקב קריפיון30/08/106124 צפיות
מתכון מקורי לאיקרה הרומנית המפורסמת

מאת: שף יעקב קריפיון07/04/105482 צפיות
מנת דגים מאוד מיוחד וטעימה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported