חצי קילו בשר בקר3 קילו כרישה החלק הלבן4 ביציםכוס קמח מצה פלפל שחור ומלח לפי הטעםתפו"א אחד גדול מבושל וטחוןראש סלרי גדול מבושל וטחון
מבשלים את הכרישה ומסננים היטב טוחנים את הכרישה + תפו"א + ראש הסלרי.
מוסיפים את הבשר הטחון הביצים, קמח המצה והתבלינים.
צרים קציצות ומטגנים בשמן קנולה.
חג שמח!
מוגש בהמון אהבה
שרון
אהבה במטבח
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported