4 נקטרינות בשלות חתוכות לקוביות גסות3 ביצים1 כוס שמן קנולה1 כוס סוכר לבן1/2 כוס סוכר חום1 כף ליקר דובדבנים1 גביע יוגורט 3% שומן1 כוס גרנולה100 גר' שוקולד לבן קוביות2 תפוחים מגוררים1/2 2 כוסות קמח
בעזרת מקצף ידני מערבבים ביצים + שמן + יוגורט
מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב.
מוסיפים נקטרינות, תפוחים ברנדי גרנולה שוקולד לבן וממשיכים לערבב
מוסיפים קמח בוחשים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
אופים 45 דקות ב 170 מעלות
מוגש בהמון אהבה
שרון
אהבה במטבח
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported