500 גר' גבינה 5%1 יוגורט 1.5%6 ביצים3/4 כוס תחליף סוכר או סוכר רגיל1 סוכר וניל1/2 כוס קמח תופח מעט גרדת לימון
להקציף ביצים עם סוכר כ 5 דק' לקצף יציב להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
לאפות בחום של 160 מעלות בין 45 דק' לשעה.
יש להניח בתחתית התנור כלי עם מים חמים.
מוגש בהמון אהבה
שרון
אהבה במטבח
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported