למילוי:10\8 פלפלים בינוניים2\1 ק'ג בשר בקר טחון 2\1 ק'ג בשר חזיר טחון2\1 1 כוסות אורז שטוף היטב2 ביצים3 בצלים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה קלה כולל שמן הטיגון2 כפות סוכר 1 כף מלח2\1 כפית פלפל שחורלרוטב;300 ג'ר רסק עגבניות2\1 2 כפות סוכר1 כפית מלח לימון1כף אבקת מרק עוף2\1 1 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחורמים כדי כיסוי הממולאים
את תערובת הבשר יש למלא בתוך הפלפלים, לסדר בסיר, להכין את הרוטב בתוספת מים, לצקת על הפלפלים .להניח מעל צלחת ולצקת את שאר המים כדי כיסוי לבשל מרגע הרתיחה כשעה וחצי על אש קטנה
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported