-מחממים את השמן בסיר בעל תחתית עבה (אם יש סיר לחץ- זה הזמן להשתמש בו)
-מטגנים בצל ושום, כשהם מזהיבים מוסיפים את הגזר לטיגון זריז
-לאחר כ-2 דקות נשים בסיר מחצית מהפלפלים ונמשיך לטגן כ-5 דקות
-נכניס לסיר את נתחי הבשר וניתן להם "סגירה" יפה מכל הכיוונים,
-כשהבשר מטוגן מבחוץ מתבלים בעלי דפנה ופלפל אנגלי
-יוצקים לסיר את היין האדום ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הסוכר החום ומוזגים פנימה את רכז הרימונים.
-מוסיפים את הג'ינג'ר המלח והפלפל ומערבבים,לשים לב- להיזהר עם המלח- רוטב סויה ממליח את התבשיל!
-מביאים שוב לרתיחה,סוגרים את הסיר,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי,טועמים ומתקנים תיבול,
-מוזגים לסיר 1/2 כוס מים, מוסיפים את תפוחי האדמה והפלפלים הנותרים ומבשלים בסיר מכוסה חלקית כחצי שעה נוספת.