נכתב על ידי: השף הגבוה - חגי אברהמי
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


-מחממים את השמן בסיר בעל תחתית עבה (אם יש סיר לחץ- זה הזמן להשתמש בו)

-מטגנים בצל ושום, כשהם מזהיבים מוסיפים את הגזר לטיגון זריז

-לאחר כ-2 דקות נשים בסיר מחצית מהפלפלים ונמשיך לטגן כ-5 דקות

-נכניס לסיר את נתחי הבשר וניתן להם "סגירה" יפה מכל הכיוונים,

-כשהבשר מטוגן מבחוץ מתבלים בעלי דפנה ופלפל אנגלי

-יוצקים לסיר את היין האדום ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הסוכר החום ומוזגים פנימה את רכז הרימונים.

-מוסיפים את הג'ינג'ר המלח והפלפל ומערבבים,לשים לב- להיזהר עם המלח- רוטב סויה ממליח את התבשיל!

-מביאים שוב לרתיחה,סוגרים את הסיר,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי,טועמים ומתקנים תיבול,

-מוזגים לסיר 1/2 כוס מים, מוסיפים את תפוחי האדמה והפלפלים הנותרים ומבשלים בסיר מכוסה חלקית כחצי שעה נוספת.


 
אודות המחבר

שלום חברים אני חגי
הגובה שלי הוא גנטי, אהבת הבישול הגיעה מאוחר יותר...
שתי האהבות הגדולות בחיי הן אוכל ואנשים ולכן החלטתי לשלב ביניהן.
אשמח לבוא ולבשל מולכם או איתכם אוכל טעים ושמח מחומרי הגלם הטובים ביותר, על מנת שנגמור כל ערב עם בטן מלאה וחיוך ענק על הפנים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe35.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון