חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי בולונז של סבתא לורנזה

מאת: אקסיוםפסטות - שונות25/08/200914030 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1.5 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 1 ק"ג עגבניות טריות בשלות חתוכות לחתיכות גדולות
3 בצלים גדולים קצוצים
1/2 חבילת פטרוזיליה טריה קצוצה דק
6-7 שיני שום כתוש
2 גבעולי רוזמרין קצוצים דק
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
שמן זית לטיגון
חבילת ספגטי



אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן עמוק עד להזהבה ומוסיפים את הבשר.
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים עוד מספר דקות. מוסיפים לסיר אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט, פלפל שחור, פפריקה, עלי הרוזמרין ואת העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד כ30 דקות על להבה בינונית

מבשלים את הספגטי  במי מלח, ומסננים לאחר שהספגטי הופך לרך.

את הבולונז מגישים על הספגטי. ניתן להוסיף פירורי פרמזן לטעם מושלם

תהנו.. :)

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אקסיום

מאת: אקסיוםבשר - שונות23/11/095067 צפיות
ברצוני להציג בפניכם מתכון מדהים, טעים בצורה בלתי רגילה, קליל להכנה ובעל טעם בלתי נשכח

מאת: אקסיוםלחם26/10/0915089 צפיות
מתכון נהדר לארוחת בוקר מושלמת ועשירה של פרנץ' טוסט צרפתי נהדר

מאת: אקסיוםעוגות פרווה13/09/0918307 צפיות
הפתרון האולטימטיבי לקינוח לאחר ארוחה בשרית וטעימה. מאפינס שוקולד מענג בציפוי סמיך של ריבת חלב מדהימה. נסו ותהנו סופר מומלץ

מאת: אקסיוםחג ומועד - שונות13/04/098840 צפיות
מתכון מסורתי למופלטה שעובר אצלינו במשפחה מדור לדור , מומלץ מאוד תהנו ותנסו - חג שמח

מאת: אקסיוםבטטה07/04/0938242 צפיות
תוספת מדהימה לבשר או לעוףקלה להכנה וטעימה בצורה בלתי רגילה

מאת: אקסיוםתה07/04/098053 צפיות
לפני מס שנים טיילתי בהדו אחד הדברים הזכורים לי ביותר זה משקה שג'ינג'ר שהיינו שותים כל יוםאתם חייבים לנסות.... מדהים.

מאת: אקסיוםסנדוויץ חביתה07/04/099733 צפיות
סנדויץ חביתה מפנק עם תוספת פטריות טעים וקל להכנה מומלץ מאוד

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported