ספגטיקטשופגבינה מפוררתתבלין לפיצה (אם אין אז: אורגנו + מלח + פלפל + כוסברה ועוד לפי הטעם.)
א.מבשלים את הפסטה.ב.מוסיפים אתהקטשופ ואח"כ את הגבינה.ג.מפזרים מלמעלה תבלין לפיצה (או את כל שאר התבלינים)ד.מחכים הספגטי יתקרר ואז מכניסים למיקרוגל עד שהגבינה נמסה.בתאבון!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported