500 גרם ספגטי 1 צנצנת רוטב ספגטי 1 חציל בינוני קצוץ לקוביות1.5 פלפלים בצבעים שונים4 כפות שמן זית גבינת פרמז’ן מגורדת
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות שעל האריזה.2. מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הירקות.3. מוסיפים את רוטב הספגטי ו- שליש כוס מים ומבשלים עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הספגטי,4. ומגישים חם מעוטר בגבינת פרמז’ן
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported