פסטה פנה או ספגטישמנת להקרמה פטריות טריות או משומרותכפית שום כתושחצי כפית אבקת מרקמלח פלפל גרוסמעט אגוז מוסקט
מטגנים את הפטריות בשמן זית עד להשחמה, מוסיפים את השום, אבל לא נותנים לשום להחרך!! מוסיפים את השמנת , מרתיחים ואז מוסיפים תבלינים ,מרק עוף, מלח ,פלפל, ואגוז מוסקט.כדאי להוסיף את הפסה לתוך הרוטב ולבשל מעט, זה משנה את כל הטעם!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported