1 חבילה ספגטי מבושל במים1 קופסא פטריות שמפיניון חתוכות1 בצל1 כוס אפונה 1 כוס תירס1 כוס שעועית ירוקה(מומלץ להשתמש בירקות קפואים)שמן זית לטיגוןמלחמרק עוףפלפל שחור
במחבת עמוקה(ווק)לטגן את הבצל,להוסיף את הפטריות ולטגן עד שמזהיב.להוסיף את שאר הירקות,לתבל במלח,פלפל ומרק עוף .להוסיף מים ולבשל על אש קטנה עד שהכל מתרכך,להוסיף את הספגטי,לערבב,לכבות את האש ולהגיש חם,מ ע ד ן!!!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported