נכתב על ידי: שף אריאל רוזנבלום
תאריך: 15/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנה:
מכינים את גריל פחמים: הרשת צריכה להיות במרחק של כ-30 סמ מהגחלים.
מניחים בתחתית המנגל שכבה אחת של גחלים בצפיפות דלילה יחסית(שומרים בצד גחלים
נוספות כדי למלא את הגריל בהמשך). העיקרון הוא, צליית הבשר בחום נמוך מאד
ולאורך זמן רב.
מניחים את הבשר על הרשת ונותנים לו להיצלות לאיטו במשך כשעתיים וחצי. במהלך
הצלייה הופכים את הנתח מצד לצד. במהלך הצלייה גם ממליחים ומפלפלים את הנתח.
צולים אותו עד שהוא שחום לגמרי ופריך ביותר מבחוץ אך בפנים ורדרד ורך.


 
אודות המחבר

שף בכיר ויועץ קולינרי בתחום 37 שנות נסיון סוג 5 משנת 1984 חבר באיגוד השפים העולמי,חבר באיגוד השפים ישראלי,יועץ הענף הסעדה לחברות ומסעדות קפה קפה,תרנגולת קונספט עשוי רק מעופות,מסעדת מרוקו אוטניטית.מטורלה,פקין סין ירושלים.ארגון המורים,בעלים של מכללות לבישול,בעל חברת קטרינג טעמי שף 2006,בנית קונספט יחודי ועזרה ברישוי עסקים,כבאות,משרד הבריאות,הכנת וליווי המטבח עד לקבלת רשיון ,כח אדם מתאים והדרכות של צוות אנחנו מאמינים במקצועיות והדרכה נכונה וליווי עסקי .

כיום הטרד החדשני חתונות בבית הכסת ברמה של 5 כוכבים  לתיאום  במייל chefariel9@gmail.com

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe225.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון