להכנת הקציצות-
בקערה גדולה מערבבים את הבשר הקצוץ עם הביצים, הפטרוזיליה, הנענע ופירורי הלחם
לאחר שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הבצל והתבלינים
על מחבת שחומם מראש מטגנים בשמן זית את הקציצות
להכנת הרוטב
לאחר טיגון הקציצות נשים אותם בקערה עמוקה עמידה בחום
בסיר קטן נפרד נחמם את רסק העגבניות , השום מרק העוף והפטרוזיליה
אם הרוטב סמיך מדייי ניתן להוסיף מעט מים
ולהשאיר על אש קטנה עד לרתיחה
יוצקים את הרוטב על הקציצות ומחממים לפני ההגשה
מומלץ להגיש עם אורז
תתכוננו למחמאות
בתאבון והגיע הזמן למשחקים כיפים.