להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות, בעזרת מיקסר או מערבל מעבדים את הסוכר, החמאה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה וממשיכים לערבל.
מנמיחים את מהירות המערבל ומוסיפים קמח מנופה, אבקת סודה, קקאו ואת המלח וממשיכים לערבל כ-3 דקות עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר קבלת הבצק מוסיפים את השוקולד צ'יפס מערבבים מעט ויוצקים כדורים קטנים מן התערובת.
את הכדורים מניחים במרחק אחד מן השני (העוגיות יתנפחו במהלך האפייה) על מגש עם נייר אפייה למניעת הדבקות ואופים 12 דקות בחום 190 מעלות.
לחכות שיתקרר מעט ולאכול בהנאה
את זה למדתי בקורס קונדיטוריה שעשיתי לא מזמן במכללת השף