ראשית כל על מנת להכין כדורי שוקולד זהב טעימים, עלינו לפורר את הביסקוויטים ביד בצורה יסודית וזאת אל תוך קערה כדולה. לאחר שסיימנו למולל את הביסקוויטים, עלינו להכניס אל תוך הקערה, את הקקאו ואת הסוכר. אליהם נוסיף בנוסף גם כמה קוביות קטנות של מרגרינה 10 גרם. לאחר מכן, יש לוודא שרחצנו ידיים היטב ועלינו להחתיל בלישת החומרים שנמצאים בתוך הקערה. לאחר מכן נוסיף את החלב ותמצית הוניל אל הקערה, ונלוש אותם עד שנקבל בצק רך. השלב הבא, הוא השלב הכיפי ביותר, בשלב זה נייצר מהעיסות כדורים קטנים (או גדולים). לאחר שנייצר את הכדורים, נטבול אותם בפירורי קוקוס או בסוכריות לעוגה.
את זה למדתי במכינה של קורס שוקולטייר