150 גרם של דג מעושן רצוי מסוג של פלמידה לבנה100 מ"ל חומץ בן יין לבן1 כפית גרגירי פלפל ירוק2 כפות של טרגון קצוץ50 מ"ל של שמן זיתמלח אטלנטי
מחממים בסיר על אש נמוכה את החומץ על התבלינים כאשר התערובת מאבדת כ- 10% מהכמות מוסיפים את שמן הזית מביאים לרתיחה וסוגרים את האש.לוקחים את הדג המעושן ופורסים אותו על צלחת בצורה אחידה ככל האפשר, כאשר הנוזל פושר מנחים אותו מעל ומחכים כ- 5 דקות ואוכלים.
פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד
אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.
למידע על קורסים לבישול לחץ כאן
http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=291&ezor=0
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported