- לחמם התנור 180 מעלות.
- לשמן את התבניות או נייר האפיה (במידה ומשתמשים במשטחי סיליקון, אין צורך לשמן).
- לערבב את הסוכר עם החמאה, לתערובת אוורירת, בהדרגה להוסיף הביצה ולאחר מכן את הקמח, המלח ואבקת האפיה.
- להוסיף את השוקולד והמנטוס ולערבב בעדינות תוך כדי קיפול.
- לשים ברווחים גדולים על המגש, ולאפות כ-8-10 דקות, עד שמזהיב.
- לתת לעוגיות להתקרר לפני שמרימים מהמגש.
* ניתן להמיר את חבילת המנטוס בכל בר ממתק שאתם אוהבים, רצוי בטעם מנטה.