נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 26/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא מקבל צבע, מוסיפים את השום, העגבניות,הרסק  והגזר וכן תיבול לפי הטעם. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליה שמים כשליש מהרוטב, על זה מניחים עוד שכבה של עלים ועליה רוטב ועליה שכבה נוספת. על השכבה השלישית יש להניח כמות קטנה של הרוטב רק על מנת להרטיב את העלים. ניתן לשים מעל גבינה צהובה מגורדת. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני לכ-30 דקות. הלזניה מוכנה כאשר העלים התרככו- ניתן לבדוק עם מזלג


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe183.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון