אופן הכנת עוגת שוקולד:
לבסיס:
להקציף 3 חלבונים ולהוסיף רבע כוס סוכר. 20 דקות מאוחר יותר אנחנו מוסיפים עוד חלמונים וממשיכים להקציף.
בשלב זה מוסיפים אבקת פודינג שוקולד של אוסם ומערבבים את הכול ביחד.
משמנים תבנית ואופים בחום בינוני טורבו במשך 25 דקות.
לאחר שהתבנית מתקררת מוסיפים מעל שמנת מתוקה וכוס חלב פלוס פודינג וניל ומקציפים הכול ביחד.
על שכבה זו מוזגים קרם שוקולד, שוקולד מריר ומוסיפים 2 כפות סוכר ו2 כפות מים, בוחשים ומוסיפים רבע חבילת מרגרינה ומערבבים הכול מהר מהר . נותנים לעוגה להתקרר ומגישים.
את הכל למדתי בסדנת קורס שוקולטייר