נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 15/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנת עוגת שוקולד:

לבסיס:
להקציף 3 חלבונים ולהוסיף רבע כוס סוכר. 20 דקות מאוחר יותר אנחנו מוסיפים עוד חלמונים וממשיכים להקציף.
בשלב זה מוסיפים אבקת פודינג שוקולד של אוסם ומערבבים את הכול ביחד.
משמנים תבנית ואופים בחום בינוני טורבו במשך 25 דקות.
לאחר שהתבנית מתקררת מוסיפים מעל שמנת מתוקה וכוס חלב פלוס פודינג וניל ומקציפים הכול ביחד.
על שכבה זו מוזגים קרם שוקולד, שוקולד מריר ומוסיפים 2 כפות סוכר ו2 כפות מים, בוחשים ומוסיפים רבע חבילת מרגרינה ומערבבים הכול מהר מהר . נותנים לעוגה להתקרר ומגישים. 
את הכל למדתי בסדנת קורס שוקולטייר


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe160.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון