מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית של עגולה 24*24 ס"מ
מקציפים את הביצים והסוכר כ 7 דקות או עד לקבלת תערובת אוורירית. התערובת אמורה להכפיל את נפחה ולהשאיר שובל יפה.
מנפים את הקמח ואבקת הקקאו בזהירות רבה לתוך הקצף ומקפלים עד לתערובת אחידה ויפה – יש להיזהר לא לערבב יותר מידי. יוצקים לתוך התבנית ואופים במשך 10 דקות או עד שהשולים של העוגה התנתקו מהדפנות.
מוצאים מהתנור ומקררים את העוגה (אם יש רשת קירור מה טוב) לגרד את החלק העליון של העוגה כדי שהרום ייספג כמו שצריך – למרוח את הרום על העוגה עד אשר העוגה ספוגה בכול הרום.
עוברים להכנת המוס- על באן מרי ממסים את השוקולד המריר. בסיר נפרד מחממים את הגלוקוזה ו 100 מ"ל מים עד לרתיחה מלאה ולהמתין להשאיר את הנוזל רותח 2 דקות על האש.
יוצקים על שוקולד את הנוזל הגלוקוזה שיצרנו וטורפים במטרפה ידנית את השוקולד עד קבלת קרם חלק ויפה מקציפים את השמנת לקצף מאוד מאוד רך ומקפלים את הקצף ביחד אם השוקולד עד לקבלת מוס אוורירי מאוד.
ממלאים את התבנית במוס ומכניסים למקרר לכמה שעות מוצאים מהמקרר ומשחררים בעדינות את העוגה. לקראת הגשה מנפים אבקת קקאו