500 גרם פסטה פנה1 כוס חלב1 כוס שמנת מתוקה2 כוסות גבינות (אמנטל, בלגרית)100 גרם גבינת שמנת1 כוס שימורי תירס2 שיני שם כתשמלח1/4 כפית פלפל שחור2 כפות פטרוזיליה קצצה
מבשלים את הפסטה במים רתוחים ומלח.
מגרדים על פומפייה את הגבינות.
מחממים בסיר 50 גרם חמאה ומסיפים את השום. מוסיפים חלב, גבינות, תירס, תבלינים, מבשלים כמה דקות. מוסיפים את השמנת, טועמים מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מערבבים עם הפסטה ומחממים הכול יחד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported