נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 31/03/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את הפסטה במים רתוחים ומלח.

מגרדים על פומפייה את הגבינות.

מחממים בסיר 50 גרם חמאה ומסיפים את השום. מוסיפים חלב, גבינות, תירס, תבלינים, מבשלים כמה דקות. מוסיפים את השמנת, טועמים מוסיפים תבלינים לפי הטעם.

מערבבים עם הפסטה ומחממים הכול יחד.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1492.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון