1 קילו כבדי עוף נקיים2 תפוזים חתוכים לפרוסות דקות1 בצל קצוץחצי כוס שמן זיתמלח פלפל פפריקה לפי הטעם
מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ,
מוסיפים את כבדי העוף ומטבלים לפי הטעם
ברגע שכבדי העוף משחימים מוסיפים את פרוסות התפוז ומטבלים לפי הטעם
בתאבוןןןןןןן
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported