נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 07/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ,

מוסיפים את כבדי העוף ומטבלים לפי הטעם

ברגע שכבדי העוף משחימים מוסיפים את פרוסות התפוז ומטבלים לפי הטעם

בתאבוןןןןןןן


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe148.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון