חצי קילו כבד עוף.2 כפות דבש גדושות.מלח, פלפל.בצל מטוגן היטב.פיסטוקים מקולפים.טימין.2 כפות שמן זית.2 שיני שום.
במחבת מניחים את שמן הזית ומטגנים את הבצל היטב.
מוסיפים את הכבד והתבלינים לאחר כ 2 דקות ומערבבים היטב.
מטגנים עד שהכבד מעט מבושל אך לא יותר מידי, בפנים הוא אמור להישאר עדיין קצת אדום.
המטבח של זביש,
בלוג אוכל בטעם קצת אחר...
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported