הדפס את המתכון
מבשלים את התפוחי האדמה בקליפה ולאחר מכן מוציאים,
מבשלים,גזר לחוד ואפונה לחוד,
קוצצים את הגזר,את תפוחי האדמה חותכים לקוביות .
חותכים את המלפפון חמוץ לקוביות קצוצות.
מועכים את הביצים במזלג,
מערבבים את כל החומרים עם התבלינים.
אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,
בשלנים של לאישה 2002,
מסטר שף עונה 2 באודישנים
ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון
אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים
מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק