נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- להמיס במחבת שטוחה את החמאה.

- להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן 2-3 דקות.

- לתבל ב- א.המרק והפלפל ולערבב.

- להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.

- להנמיך ולהוסיף את הגבינה  הצהובה.

- לבשל עוד מספר דקות להסמכה ולכבות.

- לשפוך על הפסטה ולערבב.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1258.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון