אופן ההכנה:
-בקערה להכניס קמח,שמרים,סוכר,שמן ומים וללוש עד לאיחוד המצרכים.
- להוסיף את המלח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- להניח להתפחה במקום חמים שעה עד להכפלת הנפח (אני שמה בתנור)
- לאחר שעה לחלק לכדורים קטנים (בערך 40 יח').
- לרדד כל כדור ולגלגל כמו רולדה.
- להכין קערה עם מים וקערה שטוחה עם שומשום.
- לטבול כל לחמניה במים ואז בשומשום, להניח על מגש עם ניר אפיה ולתת לתפוח עוד 10 דקות.
- לאפות בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד להשחמה יפה.