אופן ההכנה:
- להניח את הדגים בקערה עם מלח,מיץ לימון וחומץ לחצי שעה.לשטוף היטב.
- לפרוס את תפו"א,הגזרים והשום לפרוסות. את הגמבה והפלפל חריף לחתוך לרצועות.
- בסיר שטוח להניח את הירקות בשכבות תפו"א,גזר,גמבה,פלפל חריף,שום וכמה עלי כוסברה שלמים.
- מעל הירקות להניח את הדגים.
- בקערית לערבב את השמן עם התבלינים ולצקת מעל הדגים כך שכולם יהיו מכוסים ברוטב.
- לקצוץ את יתר הכוסברה ולזרות מעל הדגים.
- למלות את הסיר במים עד גובה הדגים, לכסות ולהביא לרתיחה.
- כשהדגים רותחים להסיר את המכסה ולבשל על אש בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים.