לערבב בקערה את הקמח המלח והמרגרינה. בנפרד לערבב את הסוכר והשמרים, חלק מהמים ומעט קמח. להניח לתסוס כ-10 דקות. להוסיף את יתרת המים והביצים הטרופות לקמח וללוש יחד עד קבלת בצק גמיש כ-5 דקות במהירות נמוכה. לגלגל לכדור ולשמן את הבצק ולהניח לתפוח כשעה עד שמכפיל את נפחו. ללוש קלות ולהניח לתפוח שוב כשעה בכדורים על נייר אפייה. בתבנית לאפות בחום של 200 מעלות כ-20 דקות, להוציא מהתנור להניח על מגבת גדולה ולכסות במגבת ולכסות במגבת נוספת. בתיאבון