2 כפות מיונית דלת קלוריות 1 כף ריחן טרי קצוץ רבע כפית מלח קורט פלפל שחור 4 לחמניות גדולות 8 פורוסות עגבניה 3/4 כוס נבטי אלפלפנ 4 כפות כבינה לנבה עד 5% שומן (קוטג` או קשה) 20 עליה ארגולה
. מערבבים ביחד את המיונית, הריחן, המלח, והפלפ.
2. פורסים את הלחמניה לרוחב ומורחים את ממרח המיונית על שני צידי הלחמניה.
3. מניחים 2 פרוסות עגבניה על מחצית הלחמניה ומעל 3 כפות נבטים כף גבינה ו- 5 עלי ארגולה.
4. מכסים במחצית הלחמניה ומגישים מיד
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported