5 תפו"א גדולים קלופים וחתוכים ללא הפינות למקלות של אחד ס״מ ומבושלים לדרגת אל-דנטה 1 ליטר שמן קנולהתבלינים:כפית פפריקה מתוקה1/2 כפית פלפל לבן1 כפית אבקת בצל1 כפית אבקת שום1 כף מלח
לאחר הבישול
לחמם את השמן היטב, להעביר את הצ'יפס לכלי קיבול גדול כאשר התבלינים כבר מעורבבים בתוך הכלי. לנער את הכלי עם מקלות הצ'יפס בכדי שיצופו בתערובת התבלינים, להגליש אותם לתוך השמן ולטגן עד קבלת צבע זהוב. בתיאבון (:
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported