1/2 ק״ג פטריות שמפניון מומלץ גדולות וחתוכות לפרוסות של 1/2 ס״מ1/2 ק״ג פטריות פורטובלו מומלץ גדולות וחתוכות לפרוסות של 1/2 ס״מ3 תפו״א גדולים חתוכים למקלות צ׳יפס של 1 ס״מ200 גרם חמאה1/2 זר שמיר קצוץ5 שיני שום כתוש1 כפית מלח1/2 כפית פלפל לבן
להכניס את תפו״א לסיר עם מים ולבשל עד כמעט מוכנות לסנן ולצנן במחבת גדולה להמיס את החמאה ולהקפיץ את הפטריות כ-6 דקות לאחר מכן להוסיף את תפו״א ולערבב קלות להוסיף את השום המלח פלפל והשמיר לערבב קלות להעביר לצלחת הגשה בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported